Cautare

776 de rezultate pentru "liga 3seria 5" (8.48 secunde)
- In acest moment, Dunarea Calarasi este pe locul 1 la meciuri nule in Liga 1.
Dunarea Calarasi a coborat un loc in clasament, fiind devansata de Voluntari, echipa care ocupa acum locul de baraj pentru a ramane in liga 1.
CFR Cluj este din noua campioana Romaniei in Liga 1, dupa un ultim meci care a decis acest sezon, acasa cu CSU Craiova, meci in care nu s-a pus sub nicio forma problema invingatoarei, terminat cu scorul de 1-0.
Golul care a trimis-o pe Dunarea Calarasi in Liga 2 a fost marcat in minutul 90+6. ... Nu stiu daca voi ramane Viitorul lui Dan Alexa a devenit incert dupa ce Dunarea Calarasi a retrogradat in Liga 2.
Anuntul a fost facut de Liga Profesionista de Fotbal, in sfarsit, dupa zeci de zile de discutii. ... Liga I este intrerupta de la 12 martie, cand FRF a decis suspendarea tuturor competitiilor fotbalistice, din cauza pandemiei de coronavirus.
Dinamo a fost umilita de Viitorul, scor 0-5, in primul meci al rundei cu numarul 25 din Liga 1. ... Vineri, 26 februrie Dinamo â€" Viitorul 0-5 (detalii, pe gsp.ro).
Studiul s-a derulat pe 5.897 de femei din provincia Granada, intre 1985 si 2007.
Italia - liderul partidului Liga Nordului: ... Liderul partidului italian de extrema-dreapta Liga Nordului, Matteo Salvini, a felicitat vineri Marea Britanie pentru ca a votat pentru iesirea din Uniunea Europeana si a spus ca ar trebui sa urmeze Italia, transmite DPA.
Calarasiul are echipa de fotbal in Liga 1, echipa de handbal in Divizia Nationala, echipa de futsal in Liga 1, ceea ce poate fi, pentru viitor, un avantaj de imagine pentru oras.
Petrolul a invins-o pe U Cluj, 1-0, in runda cu numarul 16 din Liga 2, ultima din acest an, si a incheiat 2021 pe prima pozitie, la sapte puncte in fata lui Hermannstadt.
Mihai Stoica a fost invitat in emisiunea Sport Center de la Telekom Sport si a vorbit despre felul in care accepta Budescu statutul de rezerva la FCSB, dar si despre jucatorul din liga intai ofertat de Gigi Becali.
Marcel Ghergu, presedintele celor de la Chindia Targoviste, cere comisiilor Federatiei Romane de Fotbal sa fie mult mai stricte atunci cand vine vorba de aprobarea dosarelor pentru licentierea cluburilor din Liga 1.
Gigi Becali a avut o interventie telefonica la emisiunea Liga Digi Sport unde a vorbit despre investitiile de la FCSB, despre plecarea lui Constantin Budescu si despre sansele la titlu.
"Cand eram in liga a cincea, nu prea se inghesuiau antrenorii la Rapid" Antrenorul Mihai Iosif si jucatorul Razvan Onea au vorbit intr-o conferinta de presa inaintea meciului de campionat de vineri, cu Gaz Metan Medias, din deplasare.
Dinamo a fost spulberata la Botosani, 0-4, in etapa cu numarul 24 din Liga 1, si isi continua coborarea spre Liga 2.
Daca si Pandurii Targu Jiu reusesc sa ramana in Divizia A, Oltenia ar avea, in premiera, trei echipe in prima liga!
Presedintele FRF a luat parte la o conferinta de presa in care a explicat ce schimbari propune in Liga 1.
Liga 1, play-out Etapa a 3-a Au marcat: Luckassen 10, Florica 14(ag), Paun 45+1, Aganovic 67, Tudorie 85, Mitrea 90 Echipe de start:
Si asta s-a putut vedea chiar si in meciul cu campioana Steaua, echipa participanta si in Liga Campionilor. ... As incheia cu speranta ca Oltenia va ramane cu cele doua echipe in Liga I.
E sarbatoare la Ploiesti, dupa ce Petrolul a castigat duelul cu Concordia Chiajna cu scorul de 2-0 si si-a asigurat promovarea in Liga 1.
google-analytics.com